Taste of Nokia -ravintolaviikonloppu 1.-3.7.2022

Taste of Nokia kilpailuannokset - äänestä suosikkiannostasi 1.-4.7.2022

Taste of Nokia -viikonlopun aikana käydään leikkimielinen kilpailu parhaasta annoksesta. Yleisö voi äänestää suosikkiannostaan ja antaa samalla palautetta tapahtumasta. Äänestysaika alkaa perjantaina 1.7. klo 12 ja päättyy maanantaina 4.7. klo 12. Äänestyksen tulos julkaistaan verkkosivuillamme ja sosiaalisen median kanavissa. Yhteystietonsa jättäneiden kesken arvotaan palkintoja ja voittajille ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan palkintoina on lahjakortteja, kahvi- ja lounaspaketteja ja ruoka-annoksia paikallisiin ravintoloihin. Osallistumista varten tarvitaan vähintään sähköpostiosoite, palkintoarvontaan osallistuminen edellyttää myös yhteystietojen jättämistä palkintojen postitusta varten.

Paperi & renkaat -leivos

Paperi & renkaat -leivos on kiitos ja kunnioitus nokialaiselle teollisuudelle. Ilman tehtaita Nokiaa ei (ehkä) olisi.

The Apple

Nokian panimon omenasiiderissä haudutettua uuniomenaa, Nokian myllyn elovenan gluteenittomista kaurahiutaleista valmistettua granolaa, tarjoillaan vaniljamoussen kanssa.

Keisari Currywurst

Herkullinen Keisari Currywurst, terassimme hitti. Kastike valmistettu Suomessa käyttäen Root Beer limuamme raaka-aineena. Aito saksalainen, entisen nokialaisen reseptillä Suomessa valmistettu kastike.

Saaristolaisleipä, jalopenomajoneesi ja chili con pork

Lehtosen leipomon saaristolaisleipää, Panchon jalopenomajoneesia ja chili con porkia. Laktoositon.

Saaristolaisleipä savukirjolohi­moussella

Annoksessamme on Nokialaista saaristolaisleipää, jonka päälle pursotamme suussa sulavaa savukirjolohimoussea. Koko komeuden kruunaamme Nokian panimon Luomu pils-oluella marinoidulla puna- ja kesäsipulilla sekä tuoreella tillillä.

Vadelma­jäätelöpallo lakritsi­kastikkeella

Vadelmajäätelöpallo, jossa päällä loraus lakritsikastiketta. Jäätelöannoksen kruunaa Nokia-vadelma-lakritsisuklaapalat.

Wäinö Club Sandwich

Parilalta tirisevää porsaankylkeä, cheddaria, tuoreita kasviksia ja Nokian Panimon omenasiiderillä marinoitua punasipulia.