Suolainen ginuski guppi (L)

Gummitehtaan tapaan, tätäkin leivosta voi lausua kahdella eri tavalla, joko Nokialaisittain tai sitten ei.

Virran muijan paremmat piirakat (G, L)

Kahvilamme kaksi suosituinta suolaista piirakkaa samalla lautasella. Kasvis-feta ja pinaatti-juusto.

Mustaherukka-suklaasuudelma (G, L)

Tämä ei ole Käärijä leivos, vaan seksikäs suklaa hemaisevalla herukalla harjun kupeesta.

Tofuskågenia saaristolaisleivällä

Fridan saaristolaisleipä on saanuut ylleen tofusta valmistettua skågenia, hölskykurkkuja ja pikkelöityä punasipulia. vegaaninen, saatavilla myös gluteenittomana.

Virta-leivos

Nokian, kuten useiden teollisuuskaupunkien elinehtona on ollut virta joka virtaa kaupungin läpi. Leivos on laktoositon.

Lemon curd -leivos

Marengilla kuorrutettu ja sitruunatahnalla maukkaaksi leivottu lemon curd -leivos on yksi Kataja-kahvilan uutuuksista. Tunne makean marenkikuoren ja pehmeän sitruuntäytteen sinfonia suussasi yhdellä puraisulla.

Lohicroissant

Lohimoussella täytetty ehta nokialainen croissant maistuu säällä kuin säällä. Tillillä ja sitruunalla viimeistelty kokonaisuus luo mini-Ranskan suoraan Nokian Välikadulle.

Kiivicroissant

Vanukasvaahdolla, kiivillä ja tomusokerilla loihdittu kiivicroissant on täydellinen jälkiruoka nautittavaksi kauniina kesäpäivänä. Kylmä juoma, aurinkoinen Nokia ja täyteläinen kiivicroissant luovat unohtumattoman kesämuiston.

Parkin jätskiannos.

Laktoositonta mansikkakermajäätelöä, Nokian Panimon mangolimusta valmistettua kastiketta, marenki ja strösseleitä. Meidät löydät Kattokeskus Areenan parkkipaikan yhteydestä.

Taste of KEISARI by Chef Ylöjärvi

Mattila Bros. Lousiana Red Hot -nakki. Sunn´n Cherry pikkelöity punasipuli. Keisari Stout BBQ-kastike. Thai-maustettu perunasalaatti. Myös vegenä!

Pepperin Steakhouse-salaatti

Annoksemme sisältää raikkaan jäävuorisalaattilohkon, jonka kuorrutamme talon aurajuustokermaviilillä, paikallisen lihajalostamon rapeaksi paahdetulla porsaankyljellä, siipikastikkeella sekä pikkelöidyllä punasipulilla. Annos on laktoositon ja gluteeniton.

Junnuyrittäjäannos

Annos koostuu suklaa- tai vaniljajäätelöstä, kermavaahdosta, strösseleistä ja suklaalaatasta. Annos kuvastaa nuorta yrittäjyyttä, jota Pirkkalaistorin Minetti -jätskikioskin alle 18-vuotiaat nokialaiset Junnuyrittäjätkin kokevat kesäyrityksensä kautta!

Currywursti

Kotimaista artesaani makkaraa hot dog sämpylän välissä höystettynä currylla, ketsupilla ja kuivatulla sipulilla.

Grillattu tortillarulla

Grillattu tortillarulla, topattuna nyhtöpossulla, cheddar ja parmesanjuustolla, kauden kasviksilla ja talon tuorejuustolla. Höysteenä on käytetty paikallista hunajaa.